WhatsApp de l’escola

WhatsApp de l’escola

Benvolgudes famílies,

Amb la finalitat de millorar la comunicació escola-famílies volem posar en marxa un sistema de comunicació mitjançant WhatsApp. En concret posarem en marxa llistes de difusió per cursos que ens permetrà comunicar-nos només a un sol curs o bé a totes les famílies en general.

Les llistes de difusió serveixen perquè l’administrador (direcció) pugui comunicar-se amb els integrants de la llista, però els integrants de la llista (famílies) només sereu receptores. En cap cas es poden establir converses entre les famílies en aquest grup de WhatApp que es diu llista de difusió.

L’avantatge d’aquest sistema pensam que serà que vos permetrà rebre la informació en temps real i de forma instantània. Estalviarà a l’escola haver de fer circulars, imprimir-les i repartir-les. S’evitarà que en algun moment es perdin i no arribin a vosaltres. També ens permetrà adjuntar documents en PDF, fer enllaços a pàgines web i compartir fotos. Això no tendrà cost per a les famílies i ens permetrà estalviar en fotocòpies, en despesa de paper i de temps en preparar i repartir la circular. A més a més no estarem limitats per un nombre màxim d’SMS que tenim actualment des de la Conselleria.

En breu rebreu un missatge de benvinguda a la llista de difusió, vos recomanam que no us doneu de baixa perquè aquest sistema i la pàgina web seran els únics mitjans que volem fer servir per comunicar-nos. En cas que algú no tengui WhatsApp tot estarà publicat al web del centre.

Important: per poder rebre els missatges cal que guardeu el número 669 62 22 56 als vostres contactes.

Si sabeu d’algú que no rep els missatges agraïríem que ens ho féssiu saber al telèfon de l’escola o a través de l’agenda. El número de mòbil que utilitzarem per enviar les comunicacions no es farà servir per a contestar telefonades ni per mantenir converses privades via WhatsApp amb ningú. Qualsevol dubte telefonau a l’escola.

Alcúdia, 13 d’octubre de 2017.

Atentament.

Ramon Àngel Quetgles Ramis

Director