Visita del Palma Futsal

Aquest matí ens ha visitat una representació del Palma Futsal. Equip que juga a la primera divisió del Futbol Sala espanyol considerada com la millor lliga del món.

El Palma Futsal cuida molt el tema social, esportiu i associatiu, per això es van oferir a venir a fer una xerrada amb els més grans de l’escola, amb l’alumnat de 3r, 4t, 5è i 6è d’educació primària. Aquesta xerrada ha volgut donar a conèixer entre els escolars el club i els dos jugadors que avui s’han despalaçat fins a Alcúdia.

En aquesta ocasió el brasiler Bruno Taffy i l’argentí Mati Rosa. Ambdós ens han explicat el gust que passen d’estar a l’illa i a un equip com el Palma i com també enyoren els seus amics i familiars de sudamèrica. José Luís, l’speaker del Palma Futsal, ha conduït l’acte i ha volgut recalcar els valors del respecte, de l’obediència i la solidaritat com a referents per a tenir èxit en la vida.

Finalment agrair la col·laboració de Paco Cabra, entrenador de l’Alcúdia Futsal, filial del Palma Futsal, i papà de dos alumnes de la nostra escola, en l’organització d’aquesta visita.

Des del club s’han repartit entrades per a tots els escolars que han assistit a la xerrada per al proper partit de divendres 25 de gener a les 20:30 al Palau Municipal de Son Moix de Palma contra Irurtzun XOTA. Abans del partit es farà la presentació dels equips base de l’Alcúdia Futsal.