Un Nadal solidari

Un any més elaborarem les postals solidàries. Aquesta iniciativa ja fa més d’una dècada que Nadal rere Nadal es duu a terme al nostre centre. S’han vist beneficiades diferents entitats, ONGs i organismes sense ànim de lucre.

Recordau que la iniciativa consisteix en què l’alumnat del CEIP S’Hort des Fassers, tant d’infantil com de primària, crea dues postals per alumne i llavors les duu a casa perquè voluntàriament les vos quedeu fent un donatiu de 1 € cada postal.

Els doblers s’han d’entregar a les respectives tutores i tutors. Aquests doblers recollits íntegrament seran donats enguany a Veïns Sense Fronteres (VSF) que és una entitat sense ànim de lucre nascuda a principis de 1995 a les Illes Balears. És d’àmbit estatal i té la seva seu social a Palma. Es dedica a la cooperació internacional per al desenvolupament, a la formació i a la sensibilització des de la seva creació. Treballa a diferents països de l’Àfrica Subsahariana: Burundi, Tanzània, República Democràtica del Congo i Mali.

En concret la iniciativa que VSF ens ha proposat és per a una escola que estan construïnt a la Republica Democràtica del Congo, els doblers recollits serviran per a suport al funcionament, infrasfructures, mobiliari, materials informàtics, materials pedagògics i… Per a més informació visitau el web de VSF i llegiu el document complet del Projecte escola Congo VSF

El proper dimecres 5 de desembre està previst que surtin les postals acabades cap a les respectives cases i durant la darrera setmana de desembre, abans de vacances, convidarem a algun membre de la directiva de l’entitat VSF i li farem entrega d’un taló amb els doblers recollits de la solidaritat de la comunitat educativa del CEIP S’Hort des Fassers.