Setmana de la Mobilitat Sostenible

Avui dimarts 23 de març, la Policia Local d’Alcúdia, dins el marc de la setmana de mobilitat sostenible, ha realitzat unes sessions d’educació vial al pati de la nostra escola per a l’alumnat de 6è.

La iniciativa ha consistit en montar un circuit al pati de primària i l’alumnat de 6è ha hagut d’anar respectant els senyals de trànsit que hi havia i les indicacions del policia i dels voluntaris de Protecció Civil.

Han estat unes sessions molt profitoses per a l’alumnat de 6è que -amb les seves bicicletes, patinets i patins- al llarg de tota la setmana van i tornen de l’escola amb mitjans de transport sostenibles, fomentant així una vida saludable i contribuïnt a no contaminar el mediambient.

Hem tengut la visita de la Batlesa d’Alcúdia la sra. Bàrbara Rebassa juntament amb la Regidora d’educació la sra. Antònia Cànaves i el Subinspector en Cap de Policia Local el Sr. Abelardo Meslías.

Destacar que el CEIP S’Hort des Fassers juntament amb el CEIP S’Albufera va ser pioner a iniciativa de l’Ajuntamet d’Alcúdia al febrer de 2018 en estipular uns Camins Escolars Segurs amb la col·laboració d’Arquitectives.

Desitjam que aquestes iniciatives es puguin anar implantant curs rera curs i que es puguin fer intervencions circulatòries perquè accedir als diferents centres escolars del municipi sigui segur i es puguin utilitzar tanquil·lament mitjans de transport no contaminants distints al cotxe.