Reunió de pares i mares representants d’aula

Dijous 9 de novembre es va celebrar la 1a reunió de pares i mares representants d’aula. Una hora i mitja de reunió en la qual el director va presentar la finalitat i la motivació d’aquesta iniciativa que no és altra que servir de laboratori d’idees i d’acostament i participació de les famílies en l’organització del CEIP S’Hort des Fassers a més de plantejar una visió de futur de centre. Visió que ha de ser compartida de manera conjunta per tota la comunitat educativa (alumnat, famílies i mestres).

La sessió d’una hora i mitja es va desenvolupar de manera participativa i col·laborativa. Els i les representants van dur a terme diferents dinàmiques en els quals havien d’aportar la seva experiència, sensacions i expectatives envers diferents aspectes com l’organització del centre, la comunicació i la tasca docent.

La valoració de la reunió va ser molt positiva i ja s’han emplaçat a tenir una segona trobada a mitjan desembre per abordar altres aspectes com el redactat de la futura Carta de compromís.

De tot el que es va parlar a la reunió direcció es va comprometre a fer-ne un buidatge i a facilitar un document amb la resposta a dubtes i suggeriments que es van proposar de les diferents aules a través de les persones representants.