Projecte Salvavides

Projecte Salvavides

Benvolgudes famílies,

El claustre i l’AMIPA del CEIP S’Hort des Fassers volem que l’escola sigui un espai cardioprotegit. Per això ens adherirem a la campanya Projecte Salvavides que mitjançant la venda de polseres solidàries vol sufragar el cost de l’adquisició d’un desfibrilador.

Tenint en compte que al centre som gairebé 500 alumnes, més de 40 persones entre mestres, personal laboral, de neteja i menjador i que a les entrades i sortides coincideixen un centenar més de pares consideram que és del tot necessari tenir un desfibrilador a mà.

desfibrilador-DESA

L’objectiu que tots, com a comunitat educativa, ens hem de proposar és la venda de 800 polseres. L’AMIPA es farà càrrec de distribuir-les per diferents comerços del poble i se podran adquirir també a consergeria del centre, així com també al festival del final de curs. Són polseres molt vistoses i alegres de la casa KUKUXUMUSU i es vendran a 3€ la unitat.

No s’obliga a ningú a comprar-ne, ni es repartiran entre l’alumnat perquè les compreu. La idea és que qui vulgui en compri unes quantes i les repartesqui entre el seu cercle d’amics i família.

Segur que si col·laboram entre tots ben aviat arribarem a l’objectiu 800.

Alcúdia, a 31 de maig de 2016

Una salutació

Ramon Àngel Quetgles Ramis

Director