Premis Parlament 2024

Aquest matí el Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears ha acollit l’acte de lliurament de premis de la XX edició del Concurs de dibuix “Un Parlament per a tothom” i de la XVII edició del “Concurs d’expressió escrita Valors i Parlament per a les categories Illes Balears i Mallorca”.

L’alumna Tasnima Hussain de 6è B ha estat guardonada amb un premi especial al millor lema.

Ha rebut el Premi de mans del president del Parlament de les Illes Balears el senyor Gabriel Le Senne qui ha expressat la seva satisfacció per la gran participació d’enguany i la qualitat dels treballs presentats.

Han acompanyat en la recollida del premi altres membres de la mesa del Parlament com Mauricio Rovira i Mercedes Garrido, així com la directora general de Primera Infància, Atenció a la Diversitat i Millora Educativa de la conselleria d’Educació i Universitats del govern de les Illes Balears, la senyora Neus Riera.

Tasnima ha estat acompanyada per la resta de companys de la seva aula i també per part del tutor José Cuevas i del director del CEIP S’Hort des Fassers Ramon Quetgles.

L’enhorabona a la premiada, a la resta d’alumnes de 6è que han participat en aquest concurs, a les tutories implicades i a l’organització de l’acte.