Postals solidàries

Un any més tot l’alumnat del CEIP S’Hort des Fassers ha elaborat “Postals Solidàries” en benefici d’una entitat que treballa, s’ocupa i es preocupa per alguna necessitat col·lectiva. Aquest desembre hem volgut col·laborar amb l’entitat Saca la lengua a la ELA que treballa per donar visibilitat a aquesta malaltia rara de la que encara a dia d’avui no existeix tractament ni cura.

José Viver -un professor d’Educació física d’Alcúdia i company de Miguel, malalt d’ELA i protagonista d’aquesta història– ha passat per diferents classes a explicar un poc els efectes d’aquesta malaltia i la tasca que duu a terme aquesta associació que es diu Saca la lengua a la ELA.

Per això tots els doblers que voluntàriament es recaptin amb la “compra” de les postal solidàries que l’alumnat del CEIP S’Hort des Fassers durà a casa aniran destinats íntegrament a aquesta entitat per a què els puguin destinar a investigació i/o a material d’ortopèdia de qualsevol persona que patesqui aquesta o altres malalties.

Esperam i desitjam que tothom sigui sensible a aquesta iniciativa. Per a més informació us compartim la presentació que José ha utilitzat a l’escola amb l’alumnat.