Postals solidàries

Divendres 13 de desembre sortiran cap a les vostres cases les postals solidàries que l’alumnat del CEIP S’Hort des Fassers ha elaborat durant les sessions d’A&C. En aquesta ocasió s’ha triat l’ONG Dentistas Sobre Ruedas com a entitat beneficiària dels donatius que aportarà la comunitat educativa del nostre centre. Recordau que les postals solidàries que duran l’alumnat tenen com a finalitat que siguin “adquirides” amb un donatiu d’1€ cada una i que amb els doblers aportats s’extendrà un xec a l’ONG que anualment es considera mereixedora d’aquest donatiu.

Per això durant aquest matí, Jaume Mulet, un metge jubilat, però molt actiu en pro d’iniciatives solidàries, ha anat d’aula en aula a l’etapa de primària i ha volgut explicar en primera persona quina tasca desenvolupa aquesta ONG tant a Mallorca com a Àfrica. Així estam segurs que l’alumnat us podrà explicar amb més detalls què fan i quines finalitats persegueixen Dentistas Sobre Ruedas amb les seves iniciatives.

Desitjam que tothom qui pugi i sempre de forma voluntària aporti algun donatiu mitjançant les postals solidàries i que aquests doblers puguin ajudar a la causa desenvolupada per l’ONG.