Pedibús escolar

Tornam amb els camins escolars segurs impulsat per l’Ajuntament d’Alcúdia. Avui una representació d’alumnes de 6è, alumnes que el curs passat varen realitzar un estudi de camp amb l’organització Arquitectives, ha sortit a pintar unes petjades verdes que indiquen que aquell camí és un camí escolar.

 

 

 

Unes petjades d’ànec i de color verd és la ruta que els alumnes del CEIP S’Hort des Fassers que ho desitgin podran utilitzar per fer el recorregut a peu acompanyats d’altres companys.

Perquè aquest Pedibús tengui èxit cal de la col·laboració de tots i que durant el recorregut tant d’anada com de tornada hi pugui haver una supervisió voluntària d’adults: pares, mares, tiets, padrins… El que es pretén és fomentar uns hàbits de desplaçament saludables i al mateix temps enfortir lligams entre els alumnes de diferents cursos de l’escola. En certa manera crear xarxa i comunitat educativa. Aquesta iniciativa funciona i amb èxit a ciutats més grans que Alcúdia com Madrid o Barcelona.

Al següent enllaç podreu trobar els Llocs de trobada Pedibús Fassers , horari de trobada i podreu verificar quina aturada vos millor des del vostre domicili: