Festival final de curs

Després de dos anys sense haver pogut celebrar el festival de final de curs degut a la pandèmia enguany, dia 23 de juny, vespra de Sant Joan, hem pogut tornar a celebrar tota la comunitat educativa l’acte festiu al pati de la nostra escola.

Enguany, però, s’ha canviat de format pe fomentar més la participació activa i la interacció de tothom. Així hem passat del típic festival en què cada nivell ballava una coreografia i les famílies ho enregistraven amb el mòbil a dissenyar un festival amb múltiples propostes.

Simultàniament, arreu del pati de primària, hi havia la ludoteca d’en David amb propostes de jocs antics i populars elaborats artesanalment de fusta amb els que petits i grans havien de mesurar la seva perícia i punteria. També hi ha haver una magnífica actuació del grup d’animació infantil i familiar Trencaclosques, a més tot el claustre va preparar fins a 9 tallers que oferien múltiples i diverses opcions lúdiques per a petits i grans.

 

Va ser un èxit d’assistència, participació i les valoracions a peu de pati van ser molt positives i amb manifestacions de què havien pogut gaudir i fer xarxa i comunitat uns amb els altres

Finalment les famílies i alumnat de 3r i 5è varen vendre menjar i begudes de cara a recaptar doblers per al campament i viatge de 4t i 6è respectivament del pròxim curs. Van acabar totes les existències i van poder fer una bona recaptació.

BONES VACANCES A TOTHOM!!!