Cloenda dels Projectes eTwinning

Ahir es va dur a terme una videoconferència entre els socis participants al Projecte d’eTwinning My teacher is a toy  7 escoles de Turquia i nosaltres.

El resultat final d’aquest curs escolar de feina conjunta ha estat aquesta revista en la que es pot gaudir de les feines realitzades i passar una estona entretenguda llegint -en anglès- les produccions elaborades per l’alumnat amb l’ajuda de les mestres.

Si voleu aprofundir més sobre el projecte d’aquest curs podeu fer-ho aquí.

Recordar que la nostra escola té, des d’aquest curs, el màxim guardó eTwinning a nivell europeu per la bona feina realitzada.

Enhorabona a tot l’alumnat de 6è i a la mestra d’anglès per la implicació, l’esforç i el resultat final.


El passat 15 de juny vam donar per finalitzat el projecte eTwinning Mr Bee’s Dodos, realitzat conjuntament amb 4 escoles de Turquia, 1 de Romania, 1 de Polònia i la nostra. S’ha treballat principalment la consciència mediambiental, per tal de sensibilitzar sobre les conseqüències que poden tenir les nostres accions en el nostre planeta.

Si voleu aprofundir més sobre el projecte podeu fer-ho aquí

 

Podeu també visitar les activitats i tasques en anglès que tots els països hem anat realitzant durant aquest curs en el blog del projecte!

 

Enhorabona a tot l’alumnat de 3r de primària i a les mestres d’anglès per la implicació i el resultat final.